SLR: DE SCHAKEL TUSSEN MENS EN TECHNIEK

En dat al sinds 1999!* Van expositie tot bedrijfsevenement en van vergaderruimte tot popfestival: SLR zorgt voor een vlekkeloze oplossing op maat.

Het is eigenaar Robert van Hees en zijn team niet snel te gek. ‘Kan niet, bestaat niet’, is vaak de eerste reactie. ‘Pionieren en uitvinden met een oplossing voor ogen, dat is onze passie.’

Het uitgangspunt

De wensen, ideeën en verwachtingen van de klant staan voorop. Die helder krijgen, definities met elkaar afstemmen en duidelijke afspraken maken, ook over het budget. Daar begint het mee.

Eventueel kunnen we zelfs door middel van een animatie laten zien hoe de gekozen opstelling er in het ‘echt’ uit zal zien. Alles op tijd op de juiste plek, makkelijk te bedienen. Daar gaan we voor.

Soms is het handig om ondersteuning te hebben van een professional. Alles overlaten aan een specialist die zorgt voor de opbouw en of de bediening. Geen probleem.

Voortdurende groei

De vraag om professionele ondersteuning groeit, zeker op digitaal gebied. Er is bij ons dan ook geregeld plaats voor mensen die met ons willen meegroeien. Bekijk hier de (stage)vacatures.

20 JARIG JUBILEUM

Ons twintig jarig bestaan vierden we met een feestje. Hier zie je de aftermovie.

Maak kennis met het team!

Al onze medewerkers zijn mensen met hart voor het vak. Specialisten die het naadje van de kous weten en gaan voor het beste resultaat.